Specialiteiten Op een ongedwongen manier lekker eten of een glaasje drinken

Onze Specialiteiten:

Specialiteiten

1. Hoevekip:

Kippen die buitenlopen tot ze een mooi gewicht hebben. Ze worden heel natuurlijk klaargemaakt in de oven ongeveer een 40-tal minuten met enkele aromaten erbij. Geserveerd met echte kropsla, verse frietjes en huisbereide mayonaise. Een topper en voor velen een reden om terug te komen!


2. Beefbar:

Voor onze meat – lovers, de beste en smaakvolste stukken zijn er aanwezig van verschillende rassen, vers of gerijpt vlees mooi dooraderd voor extra smaak.


3. Tartaar Minute:

Handgesneden of gemalen zoals u het wenst bereid de Chef het klaar in de keuken à la minute.


4. De volmaakte tomaat-garnaal:

Uitgeroepen door de krant Het Laaste Nieuws, sterren chef Luc Bellings met 10 op 10 als de beste van de Belgische en Nederlandse kust! De garnalen zijn eigenhandig gepeld, groot en dik. De tomaat is gepeld en mooi uitgehold met huisbereide mayonaise en krokante frietjes.


5. Thaise suggesties:

De chef reist en eet graag, telkens heeft hij dan ook nieuwe ontdekkingen die zich vertonen op ons suggestiebord of kaart van verschillende landen, maar een voorliefde heeft hij voor de thaise keuken en dat proef je!

Wekelijks gaat hij dan ook naar de thaise supermarkt om de beste ingrediënten mee te brengen. Eens je zijn huisbereide curries, dim sum of gamba Bangkok style geproefd hebt beleef je de echte thaise keuken.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!