Lunch & Dinner

Winterkaart vanaf Oktober 2024 t.e.m. Maart 2025

Voorgerechten & Sharing Dishes

Beef Nuggets deluxe met Truffeldip 8 st € 24
Mini loempia’s “Peking Duck” 6 st € 20
Huisgemaakte krabsalade & toast € 28
Calamari fritti sauce “Tartare Maison” € 20

Artisanaal gerookte wilde zalm, mierikswortel en toast € 25
Ouderwetse paté van de chef met toast € 24
Handgemaakte Zeebrugse garnaalkroketten 2 stuks€ 24
Salade met handgepelde Zeebrugse garnalen (75gr) € 35

Hoofdgerechten

2 mooie Slibtongen gebakken in boerenboter & verse frietjes€ 37
Pasta truffel: Verse tagliatelle & gemarineerde truffelsaus € 32
Ossobuco Milanese met verse tagliatelle & Parmezaan € 38
Extra malse Vlaamse stoverij van varkenswang & verse frietjes € 29
Gebakken Filet Pur 250gr van Charolais rund met bakjus en verse frietjes€ 42
Extra Béarnaise of Poivre concassé€ 3
Paardenfilet 220gr gebakken in boerenboter (elke vrijdag) & verse frietjes € 39
Fijn gesneden rundstartaar “Mère André” klassiek bereid & verse frietjes€ 35
Rundstartaar met gemarineerde truffel & verse frietjes€ 43

Specialiteit

Hoevekip

Franse Hoevekip “Label Rouge” met verse frietjes. Per 2 personen.

Ovenbereiding ± 40 min, te bestellen voor 13u15 of 20u15

Tip: Bestel onze hoevekip telefonisch op voorhand & ook om af te halen!

€ 37,- pp.

NO WASTE!

Onze hoofdgerechten worden geserveerd zonder groenten, kies hier uw side dishes voor bij uw gerecht.
Elke portie is voor 1 à 2 personen.

Side dishes

Frisse Kropsla met gepelde tomaat & vinaigrette € 4,50-
Witloofsla met mayonaise € 6,-
Gepelde tomatensalade met vinagrette € 4,50-
Appelmoes koud of warm € 4,50-
Gestoofde erwtjes € 6,-

Extra portie verse frieten, gekookte aardappel of tagliatelle € 4,-
Extra bord & couvert € 5,-

Kids

(enkel voor kinderen, jonger dan 12 jaar)

Stoverij met frietjes € 22
Kids Filet Pur met frietjes€ 26
Goujonette (gefrituurde tongreepjes) met tartaarsaus€ 19
Handgemaakte Zeebrugse garnaalkroketten 2 stuks€ 24
Calamari fritti met tartaar saus€ 20

Desserts & Artisanale IJsbereidingen

Crème Brulée € 12,-
Chocolademousse € 10,-
Kolonel: Citroensorbet met Wodka € 14,-
Dame Blanche € 10,-
Coupe Avocaat € 11,-
Coupe Brésilienne € 10,-
Coupe Vanille (2 bollen Bourbon Vanille) € 9,-
1 bol Bourbon Vanille € 4,5-
1 bol Citroensorbet € 4,5-

Allergeneninformatie en voedselveiligheid

Bent u allergisch of intolerant aan bepaalde producten, gelieve dit steeds bij uw reservatie en bestelling aan de ober te melden. We hebben een kaart met de 14 allergenen ter uwer beschikking, vraag ernaar De samenstelling van gerechten kan wijzigen en alle gerechten kunnen sporen bevatten van de 14 allergenen.

Voeding die afgehaald en/of meegenomen worden (doggy bags) garanderen wij voedselveiligheid tot 12u na uw aankoopticket indien bewaard tussen 4°C & 6°C, nadien zijn wij niet meer verantwoordelijk.

Praktische info

Per tafel of groep kan u vrij kiezen uit maximum 4 diverse voor-& hoofdgerechten, dit om een vlotte bediening te garanderen!
1 tafel = 1 rekening = 1 btw bon. Alle prijzen inclusief bediening en btw.

Wij aanvaarden contant, maestro, mastercard & visa.