Beefbar

Special Beef Selection volgens marktaanbod, zesrib en rib-eye zonder been.
Livingroom102

Zorgvuldige selectie

Hoe vreemd het ook mag klinken, rundvlees wordt tegenwoordig vaak te vers gegeten. Voor een optimale smaakbeleving moet vlees eigenlijk (zoals vroeger) enkele weken rijpen. Sommige rassen zijn eerder geschikt voor normale rijping, andere dan weer voor dry-aged.

Om het vlees mooi te kunnen bakken snijden we een minimum gewicht van 300gr. pp. De chef presenteert het vlees op het bord of op een schotel afhankelijk van het stuk vlees.

In de beefbar vindt u een zorgvuldige selectie die kan variëren volgens marktaanbod.

Livingroom102
De Chef stelt voor:

Holstein Dark red selection ribeye • € 15/100 gram
Een subliem mooi en romig stukje vlees, rijk van vet dat smelt in de mond.

Zeeuwse Polderkoe selection ribstuk • € 16/100 gram
Een selectie op kleur, aroma en structuur. Een smaak die je moet proeven.
Bij voorkeur vanaf 2 personen.

Rubia Gallega ribeye • € 17/100 gram
Heerlijk vlees, heel intens van smaak en mals.

Chefs Choice

Laat de Chef kiezen

Kies uw saus: Kruidenboter,  Béarnaise of Poivre concassé aan €3,-.
De aanbevolen bakwijze is bleu of saignant.
Afhankelijk van de dikte van uw stuk vlees is de rusttijd +/- 15 min.

Wij serveren hierbij  verse frietjes en mayonaise.