Onze keuken Een (h)eerlijke keuken

Chef Maxime is een voorstander van de eerlijke keuken

CCF_1074Tartare

  • Voor bakken en braden wordt enkel verse hoeveboter of extra olijfolie gebruikt.
  • Ons rundsvlees is van verschillende rassen afkomstig van kwalitatieve & lokale leveranciers.
  • Alle sauzen zijn huisbereid volgens oude tradities, zelfs onze mayonaise.
  • Alle vis en schaaldieren worden dagelijks vanuit de vismijn van Zeebrugge aangevoerd.
  • Verse frietjes van bientjes.
  • Alle groenten en fruit worden dagelijks aangevoerd door lokale handelaar.
  • Terrines van ganzelever en pat√©’s worden huisbereid.
  • De scharrelkippen zijn een Belgisch Label Rouge met zorg gekweekt voor een optimale smaak en simpel in den oven klaargemaakt.
  • De Tartare Minute of “Americain” wordt¬†zelf gemalen of handgesneden en bereid.




Vraagt u vooral ook naar onze specialiteiten!


Wij nemen de tijd om het voor U klaar te maken, neem dus de tijd om ervan te genieten…

SMAKELIJK!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!